keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Keväinen (ja ensimmäinen) tervehdys kuosiverstaalta!

Huomenia! Onnistuin vahingossa poistamaan blogini ekan aloitustekstin kuvineen, joten julkaisen sen vielä tässä uudelleen. Enkä muuten tajua, miksi blogissani näkyvät viestieni julkaisuajat ovat ihan keturallaan. Nytkin kello on 6.31, mutta viestin alalaidassa näkyy kellonaika 20 ja jotain. No joo, tuo ei ole ongelmista suurin. Ratkeaa varmasti ajallaan, kuten blogin kirjoittajakin :)


Kuosiverstas aloittaa
Rakkain harrastukseni on kuosisuunnittelu. Suunnittelen ajoittain myös lastenvaatteita omaksi ilokseni. Tämän kuosiblogin perustaminen on ollut ajatuksissa jo kauan. Koskaan vain ei ole tuntunut olevan siihen aikaa. Olen nyt tullut siihen tulokseen, ettei aika odottamalla lisäänny, päinvastoin. Joten tästä blogi nyt alkaa - Käpykyläläisistä.
 
 Osallistuin vuodenvaihteessa TekstiilipalveluOy:n järjestämään kuosisuunnittelukilpailuun, jossa etsittiin uutta kuosia lasten trikookankaaseen. Voitin kilpailun kuosillani Käpykyläläiset. Tekstiilipalvelu painatti kuosini yksinoikeudella kankaaksi. Trikookangasta on nyt saatavana musta- ja vihreäpohjaisena. Kangasta myy Tekstiilipalvelu Oy (tukkumyynti) sekä netissä ainakin Royal-tuote, Pompula ja Sampsukka. Kankaasta tehtyjä vaatteita näyttää olevan myynnissä esim. Pompulalla ja Nettihatulla.

3 kommenttia:

 1. Hei! Miten hauskaa, että bongasit kuosisi minun yltäni! Ihastuin siihen heti ja olikin nappivalinta mekkokankaaksi. Lisää tällaista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vaan! Googlehan minua taas tässäkin asiassa auttoi. Mukavaa, että pidät kuosista. Aion tulevaisuudessa kyllä saada muitakin kuosejani kankaiksi.

   Poista
 2. Hi, Where can i order these design patterns? Can you email to me on details?

  VastaaPoista