sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Helppo liivimekko kesäksi

Kuosien lisäksi innostun välillä suunnittelemaan myös lastenvaatteita. Tämä suunnittelemani liivimekko voitti vuonna 2011 Ottobre-lehden kansainvälisen lastenvaatteiden suunnittelukilpailun. Viiden lapsen äitinä olen tullut huomaamaan, että helppous, nopeus, yksinkertaisuus ja monikäyttöisyys ovat avainsanoja lasten kanssa eläessä. Niinpä halusin suunnitella vaatteen, joka on helppo tehdä, helppo pukea ja riisua, sekä on helposti muunneltavissa.
 
 
Jos kaipaat nopeasti valmistuvaa ja helppokäyttöistä mekkoa, on tässä yksi ehdotus sellaiseksi. Malli on todella yksinkertainen. Yläosa on kaikissa malleissa sama. Liivimekon ilmettä voit muunnella erilaisilla helmaosilla. Liivimekon kaavat ja ompeluohjeet löytyvät Ottobre-lehden numerosta kesä 3/2011.
 
 

  
 

 
 
  
Ja pitihän omalla mallilla toki tehdä itsekin yksi liivimekko. Tytär 5v. halusi, yllätys yllätys, mekosta ehdottomasti pinkin. Pinkkikausi jatkuu edelleen vahvana. Alla on suunnitelma, jolla kilpailuun osallistuin. Työ nimi oli Liivistä liivihameeksi.
 
 

 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti